Blog/vlog idee en resultaat jurktrui

Hoi!
Dochterlief mag graag kijken wat mama allemaal uitspookt. En dan bedoel ik met kop en oren bovenop mijn crea-projectjes staan. Totdat mama iets maakt voor haar. Dan hoeft ze het niet zo nodig te zien hoe ik dat allemaal doe en zit ze met haar neus in haar iPad (ja, die van school ?) Ze kijkt dan vooral van die vlogs à la, meisje Djamila en Kitta DIY. Nu moest ik daar wel heel erg aan wennen en heb ook menig filmpje (mee)gekeken om te weten wat zij zag. De meeste filmpjes kunnen er mee door, er zijn echter een paar die een dame van 7 nog niet hoeft te zien..Als ze geen vlogs kijkt, doet ze wel alsof ze haar eigen maakt…

Toen ik eindelijk haar jurktrui* af had, kreeg ik wel een heule dikke knuffel, ze is wel dankbaar, dat zeker. Toen wilde ze zelf ook graag een naaimachine voor haar verjaardag. Dát konden we natuurlijk wel regelen. Dus, naaimachine gekocht en alle toebehoren erbij gekocht voor haar verjaardag. Toen we eindelijk iets wilden maken op haar machine, bleek dat ding na 3X een simpel lijntje op een dun katoentje al in de stress te schieten en hield er mee op. Retour gestuurd na overleg en we kregen een nieuwe. Helaas bij deze hetzelfde euvel. Ik (en ook dochterlief) had het gehad en hebben hem retour gestuurd. Door een kleine bijbetaling hebben we nu een goede (althans dat hóóp ik van harte!). Ja dat hoop ik, want hij is nog niet uitgepakt.

Omdat haar doen alsof ze een vlog maakt, mij op een idee bracht. We gaan zelf een échte video opnemen, waarin ze haar eigen echte naaimachine uitpakt. Toen ik dit voorstel deed was ze heel erg enthousiast. Nu nog zien hoe de uitwerking is. Vandaag de setting al voorbereid door een en ander op te ruimen, morgen de laatste dingen en dan: Lights? Camera? Action!.. Take 1.

Tot gauw!

 

Raglanmodel. Bloemetjes, hartjes, pluisjes en ruitjes…

*Jurktrui: de bedoeling was een trui, misschien een wat langer model, maar doordat ik hem iets te veel verlengd had werd het eigenlijk een jurkje….Dochterlief is er in elk geval blij mee!

Post Tagged with , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.