Boekreview- Yoga Girl: Lessen in Liefde

Hallo allemaal.
Zoals jullie nu misschien allemaal wel weten mag ik graag dingen testen. Patronen, recepten etc. Maar ook boeken. Hoewel mijn concentratie, door de pijn, zich vaak verlaagd tot het nulpunt, moet ik van mezelf me af en toe tot het uiterste pushen. Dit geld natuurlijk voor mijn studies die ik volg. Maar ook voor het lezen van boeken.
Af en toe komt er via Facebook een oproep van de Boekerij voor testlezers van diverse boeken. Nu is het aantal volgers van de boekerij heel groot en de kans dat je dus wordt uitgekozen voor testlezen is zeer klein. Hoewel…. Dit is inmiddels mijn 2e keer dat ik mocht testlezen. 🙂 De eerste keer was voor Audrey Carlan’s calender girl- Lang en Gelukkig.

Verrast was ik dus ook dat ik dit nieuwe boek ontving. Een eerste mail dat ik was uitgekozen voor het testpanel had ik (helaas) niet ontvangen.

Het schrijven van een review hoeft niet moeilijk te zijn. Je krijgt via de boekerij een keurige brief met richtlijnen voor het schrijven. Het zijn geen vereisten, maar houvast. Belangrijk wel is dat je geen spoilers weggeeft.
Nu heb ik opnieuw geprobeerd om een leuke/passende review te geven. Ik hoop dat het me gelukt is!

Enjoy!

cover van het boek

Audrey Carlan- Yoga Girl: Lessen in de Liefde

Een boek wat lekker wegleest. Als je er eenmaal aan begonnen bent, dan wil je weten hoe het verder gaat met de hoofdpersonen.

Het boek is op een leuke manier geschreven. Niet standaard vanuit een derde persoon of vanuit de blik van 1 persoon. Nee, hier heeft de schrijfster er voor gekozen om een deel van een hoofdstuk uit het oogpunt van Genevieve te schrijven en het vervolg van het hoofdstuk uit het oogpunt van Trent te schrijven. Een verfrissende manier vind ik, want zo belicht je ook eens de andere (mannelijke) kant. Hier vond ik het ook leuk dat je niet alleen Genevieve leert kennen, maar ook Trent.

Daarnaast begint elk hoofdstuk met een kleine uitleg van een yogahouding of een onderdeel van yoga. Hier zou je dus ook nog wat van kunnen leren, als je hier in geïnteresseerd bent.
Uiteindelijk, vind ik, voegen die lessen in yoga wel wat toe aan het boek, omdat het toch ook wel terugkomt in het verhaal zelf.

Wat ik persoonlijk minder vind aan het boek is de nogal uitgebreide beschrijving van erotische scènes. En hierbij schroomt ze niet om dit vanuit beide oogpunten te belichten. Het is een boek waar nogal wat bijzondere scènes in voor komen. Ik vermoed dat menig lezer(es) hier rode oortjes van krijgt.

Doordat Trent nogal een bekende honkballer is en een blessure heeft opgelopen, moet hij van zijn trainer en coach yoga gaan volgen. Hier ontmoet hij Genevieve, hij is opslag verliefd op haar. Doordat hij als bekende honkballer genoeg vrouwelijke fans heeft, waarmee hij diverse nachten heeft doorgebracht, vind hij dit gevoel op zijn zachts bijzonder.
Waar Genevieve het enorm druk heeft met haar baan als yogalerares en daarnaast een volledig huishouden te runnen heeft, wil zij eerst niets van hem weten. Gaandeweg het verhaal komen ze er beide achter wat ze voor elkaar voelen en hoe dat tot stand komt.

Zoals een goede chicklit eigenlijk altijd een goede afloop bevat, lijkt het niet goed te komen. Er vind een blunder plaats waardoor de spanningen tussen beide personen zeer hoog oplopen. Of dit goed afloopt?
Dat mag je zelf uitvinden….
Ik zeg niets meer…..
Liefs, Linda

PS: Wil je reageren? Graag! Vind ik leuk, op deze post, maar bijvoorbeeld ook vorige berichten…. enne, spam of ongepaste reacties plaats ik niet 😉

(deze post bevat GEEN affiliate links, maar heb ik geplaatst omdat ik mijn eerlijke mening geef.)

Post Tagged with , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.