Nog meer Primroses

Hoi,

(sorry, today only Dutch😅)

Ben ik weer. Onlangs is het patroon van Bellasunshinedesigns design uitgebracht en zoals jullie in mijn vorige post al konden lezen mocht ik dit patroon testen.

Meestal ben ik er dan wel klaar mee. 1versie is leuk. En als je in een test een 2e versie moet maken dan doe ik dat ook wel, en een laatste finale versie wil ik óók  nog wel doen. Maar daarna ‘verdwijnt’ het patroon naar de harde schijf op mijn pc. Gewoon om te hebben zeg maar.

Zo niet bij dit patroon. Dit is het patroon van een basic. En ondergoed heb je nooit genoeg natuurlijk….

In de groep op Facebook (naaien met pdf patronen) was een sewalong gaande (je kunt tot en met morgen geloof ik je foto nog uploaden voor als je iets wilt winnen😉) en daar werd de primrose en de coraline in de spotlights gezet.

Bij een sewalong naai je samen met een aantal mensen gedurende een korte tijd hetzelfde patroon in elk je eigen stof. Aan het einde van de rit heb je een afgemaakt kleding stuk. Doordat je elke dag een klein beetje doet is het werk ook te overzien.

Een nadeel, dit onderbroekje zit alleen zo snel in elkaar dat ik een beetje in het achter gewerkt heb. 🙈 (ik was gewoon te laat begonnen… Laat ik eerlijk zijn😂)

Maar, een nieuwe primrose is af. En mijn kleine dame draagt hem ook al.

Er waren nog een aantal bloggers die ook meededen.

Hun resultaten zijn ook super! !

Neem gerust eens een kijkje bij ze:

De primrose van An

De primrose van Nathalie

De primrose van Marieke.

Nog even voor de duidelijkheid: zowel op de listing van Bellasunshinedesigns als in de groep van Naaien met pdf patronen zijn geen foto’s van kinderen in hun onderbroek gebruikt. Die zal je ook bij mij niet vinden.

Oh ja, volgende week is er bij BSD zelf een sewalong van de coraline en primrose en daar wil ik ook weer meedoen, maar dan 1(of 2, of 3?) voor mezelf. Wat ik al zei. Ondergoed heb je nooit genoeg.

Nu nog eens sokken maken en dan kan ik door met een volledig eigengemaakte garderobe😁😬…

Eigenlijk is manlief binnenkort ook eens aan de beurt. Nu nog ze juiste stof vinden voor een gilet… Als je ideeën hebt?! Buitenstof moet zwart. Binnenstof mag ik ‘losgaan’, zolang het maar geen teddy werd…😂

Maar eerst, het resultaat van de primrose.  Ik maakte een maat 9 lengte en een maat 4 taille/heup. Dochterlief vind de hoge taille fijn evenals de lage uitsnede. Ik vind het vooral fijn dat alles goed bedekt is en vooral comfortabel zit… Dochter zocht de stofjes bij elkaar. Door een tekort aan de teddyberenstof moest ik creatief worden. Vandaar de 2 roze zijkanten….

 

Kijk eens wat een breedte! Alles goed bedekt.

 

3 Responses so far.

  1. Nathalie V. schreef:

    Dat wordt de meest gedragen onderbroek in huis. Zo’n schattige stof!

  2. Marieke schreef:

    Wat grappig, ik zie nu pas dat we beide precies dezelfde maat gemaakt hebben voor onze kleine meiden (alleen naaide ik het lagere model) ! Vind jouw versie met die zijvakken erg tof ook! Ideaal voor nog kleinere restjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.