Héerlijk dagje “wilddreents”. Met (fikse) korting naar de dierentuin.

Héerlijk dagje “wilddreents”. Met (fikse) korting naar de dierentuin.

Je kunt veel zeggen over het park. De een vind het afschuwelijk, de ander vind het geweldig. Moet zeggen dat ik méér negatieve dan positieve verhalen heb gehoord. En mede door de prijs was een bezoekje er nog niet van gekomen.

Maar met deze acties wilde ik toch eens heen…

Eerlijk? Het is me niet tegen gevallen. Genoeg dieren te zien. Leuke extra’s. Veel speelplekken voor kinderen. Wat me wél tegenviel was de enorme loop afstanden. Man, wat was ik blij met mijn scoot….

Begonnen bij de jugola/rimbula die ik toch wel het allermooiste vond, mooie vlinders, vogels, apen, olifanten, bootjes. Zelfs ik kon erin… Via de rolstoel ingang en niet via de lange rij. Moet natuurlijk net zolang wachten als de rest, want wilde wél graag met z’n 4en in de boot… Maar geen enkel probleem. Hoe krap het in het begin leek, bleek er genoeg beenruimte te zijn.

Daarna de kids en manlief  door de jungle trail. De hoogte is voor dochterlief toch een dingetje… Manlief deed het toch maar. Helaas lukte het mij niet. Route terug langs de olifanten. Wat zijn dat een prachtige dieren.

Daarna door naar Nortica. Niet de simulator in, want dat durfde ik niet aan. Dochterlief durfde ook niet goed. Manlief wilde dat ook liever niet, dus zoonlief kon er ook niet in. De pinguïns vind ik ook mooie dieren… Vandaag lagen de meeste uitgebreid te genieten van de zon. Een aantal waren liever in het water. Wel jammer dat je niet meer vlakbij kon komen (zoals in het vroegere park). Door naar de ijsberen…. Die waren er niet, of ze hadden zich lekker verstopt in de zon. Maar ze waren niet in het water.

Doordat Nortica behoorlijk leeg was vonden we dat gebied ook niet zoveel aan.

Door naar het volgenden gebied. Eerst wilden we de animazia in, totdat ik bedacht dat dat het vroegere Yucatan was. Toen eerst naar door naar de Serena. Kids wilden graag de safari doen. Na een paar rondjes gekeken te hebben, heb ik aangegeven dat ik het gehobbel en de onverwachte snelle bewegingen niet kan handelen. Besloten om gewoon de looproute te volgen. Op die manier zie je ook genoeg ?.

Zebra’s, leeuwen, stokstaartjes, kamelen, neushoorns, struisvogels, onagers, giraffes, vogels, prairiehondjes… We hebben ze allemaal gezien. En wat hebben ze een mooie savanne/Serena gekregen!

Als laatste de kids nog even laten uitrazen in de binnenspeeltuin, die was nog niets veranderd?

Op de weg terug naar huis nog maar even langs de snackbar. Want om nog te koken zag deze moeder niet zitten…

Ik ga even opladen in mijn stoel. Manlief nog werken en kids lekker op de Playstation.

Al met al een geslaagde, maar zéér vermoeiende dag….

Enjoy the photo’s

 

Tot snel,

liefs, Linda

 

Doodshoofdaapje zegt kiekeboe

Ik ga even opladen in mijn stoel. Manlief nog werken en kids lekker op de Playstation.

Al met al een geslaagde, maar zéér vermoeiende dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.